Vores Historie

Hej, 

Jeg hedder Chole, hvis du har et par minutter tilovers, vil jeg gerne fortælle dig historien bag min butik. Sagen er, jeg er ligesom alle andre piger. Der er alt for mange lækre ting som jeg gerne vil bruge penge på, men som oftest er for dyrt eller har en for dårlig kvalitet. Derfor besluttede jeg, at jeg selv ville finde ud af, om jeg kunne gøre luksus en smule billigere.

Så, hvad gjore jeg? Jeg startede med at overveje hvilket produkt der er allerdyreste indenfor skønhedsbranchen, og jeg konkludere, at det måtte være hair extensions. Så jeg kontaktede alle de producenter af hair extensions som jeg kunne finde, og stillede dem en masse spørgsmål og bad om nogle prøver. Og det er altså sådan jeg startede. Et par måneder efter følte jeg at jeg var klar til at præsentere mit sortiment, og jeg håber du vil få glæde af den.

Glem ikke at læse instruktionerne nøje før du modtager dit køb. Selvom håret og klipsen er produceret af bedste kvalitet, vil ordentlig pleje og behandling sikre at det holder i lang tid. Selvføgeligt, hvis det er noget du er i tvivl om, eller du har nogle kommentarer, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten kontakte mig direkte, eller vores support på support@chloes.dk.

Tak for din tid og prøv vores luksuriøse hair extensions :)

// Chloe