Vilkår & Betingelser

Garanti

Alle produkter der bliver solgt på Chloe’s er med garanti. Under garantiperioden vil vi kompensere dig for alle produktionsfejl på produktet.

Inden kompensationen kan udbetales skal Chloe’s have mulighed for at inspicere produktet. Det er udelukkende Chloe’s valg om vi vil udføre denne rettighed. Chloe’s har det sidste ord om et nyt produkt vil blive udstedt.

Returret

Når du køber hos Chloe’s har du 14 dages returret fra den dag du modtager produktet. Hvis du vælger at gøre brug af returretten, skal du klart udtrykke at du har intentioner om dette. Din 14 dages returretsperiode starter fra dagen, hvor du modtager din ordre.

Når du returnerer et produkt, skal produktet være i samme stand som da du modtog det. Du må ikke bruge produktet, men du må selvfølgelig gerne inspicere det. Hvis produktet er beskadiget eller tabt grundet forsømmelighed fra din side af, vil du miste din returret på dét produkt.

Når du returnerer et produkt, skal du returnere alt det, der var i den oprindelige levering, inklusive, men ikke begrænset til, den brugte indpakningen, ekstra gaver samt det købte produkt.

Uafhentede Pakker

Chloe’s forbeholder sig retten til at opkræve kunden for hver uafhentet pakke.

Refundering af returnerede produkter

Hvis du har returneret et produkt til Chloe’s, vil vi tilbagebetale dine penge inden for 30 dage fra vi har modtaget din returnering. Hvis du har sendt et produkt retur til os, er du ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen af produktet.

Privacy  

Chloe’s følger alle de relevante nationale lovgivninger om privatlivets fred og databeskyttelse i alle de lande hvor Chloe’s opererer. Når du som kunde registrerer dig hos Chloe’s, accepterer du at vi opbevarer dine oplysninger. Du har til enhver tid ret til at få indblik i alle de oplysninger vi har gemt om dig, i overensstemmelse med de nationale love.

Ekstra information omkring Ombytninger, Returneringer og Refunderinger

Hvis et produkt, du har købt fra Chloe’s, kommer med en forsegling og du bryder denne forsegling, opgiver du din returret. Hvis produktet blev leveret uden en forsegling, kan du forsigtigt inspicere produktet, Du må ikke bruge produkterne og du skal være i stand til at returnere produkterne i samme stand, som de blev leveret til dig i.

Chloe’s er baseret i Storbritannien, men ved alle sager omkring uenigheder, er vores politik at følge kundens nationale forbrugerrettigheder, anbefalinger og/eller regeringsbestemte brugerbeskyttelseslove.

Chloe’s fralægger sig alt ansvar for håret, hvis håret bliver farvet, da vi ikke kan garantere udfaldet lige meget hvilken metode eller metoder, der bliver brugt.

Lovvalg

Chloe’s er baseret i Storbritannien og er derfor underlagt Storbritanniens lov. Derfor forpligter Chloe’s sig til at følge de nationale kundebeskyttelses love og anbefalinger fra nationale kundeforsvarsgrupper og regeringsbestemte kundebeskyttelse bureauer i kundens land.

Kontraktparter

Disse vilkår og betingelser udgør en bindende aftale mellem Dig og Chloe’s Europe Limited. Under denne aftale vil alle produkter og services købt på denne hjemmeside blive leveret direkte til dig af Chloe’s Europe Limited.

Ekstra information

Du har, som kunden, en forpligtelse til at læse og acceptere disse vilkår inden du foretager et køb.

Vil du 10% rabat på dit første køb ?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kupon.
Kupon::