Tangle Teezer Thick & Curly

Ingen bedømmelser endnu

150,00 kr
Endelig en løsning, der gør det lettere for stort hår – en befriende hår-revolution!
Udsolgt
Leveringstid 3-4 uger
stk

Produktbeskrivelse

Med Thick & Curly detangling hårbørsten giver Tangle Teezer dig den bedste måde at opnå et glat og knude-frit hår på- også til dem, der har et tykt, krøllet eller afro hår. Endelig findes der et svar på, hvordan man tæmmer et stort hår- og det kunne ikke være mere simpelt. Thick & Curly detangling hårbørsten er let anvendelig, og fungerer optimalt i både tørt og vådt hår. Børsterne er længere (4 mm.) og stærkere end på den originale Tangle Teezer og med FIRMFLEX TEKNOLOGI, hvilket betyder at børsterne er faste, men smidige, så håret nemt kan redes ud, uden at det knækker eller slides på.

FAQ's

Hvor lang er leveringstiden?

Alle ordrer inkluderer en GRATIS standard forsendelse til hele verden. Det tager 24-48 timer at behandle ordren. Leveringstiden i Europa er 4-6 dage. Leveringstiden uden for Europa er 1-2 uger.

Hvad er din refunderings- og ombytningspolitik?

Du kan ombytte eller refundere din ordre inden for 14 dage, men kun hvis produktet ikke har været brugt eller forseglingen er blevet brudt.  

Tangle Teezer

Sig farvel til filtret hår og mindsk dramatisk brækket hår, hårets spaltning og beskadigelse som følge af dårlig behandling af håret. Tangle Teezer er det ypperste produkt af den berømte hårfarver Shaun P. Iflg. Shaun P. kan man med Tangle Teezer opnå bedre resultater end med noget andet produkt på markedet.
Tangle Teezer Thick & Curly
150,00 kr
Endelig en løsning, der gør det lettere for stort hår – en befriende hår-revolution!
Udsolgt
Leveringstid 3-4 uger
stk

Write Your Own Review

You're reviewing: Tangle Teezer Thick & Curly

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mærk dine fotos ved hjælp #chloeshairspo på vores Instagram.

Vil du 10% rabat på dit første køb ?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kupon.
Kupon::