GHD

GHD produkter online

Siden lanceringen af GHD stylingjernet i 2001, har GHD holdt sig kørende som den førende designer af produkter og hårværktøjer til dit daglige forbrug. Stylingjernet var produktet som startede det hele, men kort efter lanceringen kom der mange flere produkter til, som blandt andet hårtørrere, børster og krøllejern.

Vi har et stort udvalg af stylingværktøjer og hårplejeprodukter fra GHD. Disse produkter bruges af stylister og professionelle frisører i hele verden. Fantastisk hår har brug for fantastiske hårplejeprodukter og værktøjer, og det er præcis hvad GHD levere. Hvis du har brug for en komplet forvandling eller blot en nem og hurtig styling, er disse produkter lavet for dig.

Vi har klassikerne som er perfekte til både professionelt og personligt brug. GHD V Gold Classic Styler er det mest populære glattejern i både vores og GHD’s udvalg og dette glattejern kommer til at leve op til selv dine mest omfattende krav.

Det er vigtigt at du bruger et varmebeskyttende produkt når du udsætter dit hår for varme. Dette gør at dit hår forbliver sundt. Glattejernet er endnu mere mildt overfor dit eget hår eller dine extensions når du bruger de rette produkter.


Vil du 10% rabat på dit første køb ?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kupon.
Kupon::