Hvordan påsætter man extensions på kortere hår?

Det er muligt at påsætte hair extensions på selv skulderlangt hår. Følg disse nemme trin, og opnå et helt nyt look på bare få minutter!

Forberedelse: Beskyt dit eget hår mod varme med en varmebeskyttende spray. Lad det tørre og børst dit hår. Bemærk venligst at hvis dine extensions er en smule bølgede, kan du stadig lade dit hår være glat. Dette skyldes at hvis du eget hår er kortere, er resultatet mere naturligt. Hvis dine extensions har stramme krøller, er det en god idé også at krølle dit eget hår. Igen for at opnå et mere naturligt resultat.  

Del håret: Som ved det lange hår, start med at fastgøre dine extensions på bagsiden af dit hoved. Del dit hår så det danner en lige linje bag på dit hoved. Klips resten af håret på plads.

Brug glattejern: Glat dit løse hår med et glattejern for at gøre det en smule bølget og mere naturligt (ikke krøllet!) Dette skyldes at håret er kortere og når du glatter det, vil det blande sig mere naturligt med dine extensions.

Fastgør extensions: Som ved det lange hår, fastgør den midterste klips på midten af dit baghoved. Fastgør din extension fast og sikkert, først med klipsen i midten og derefter venstre, og så højre. Gentag dette trin med resten af dine extensions til baghovedet, derefter med dem i siderne – så mange gange som muligt, til du har brugt det antal extensions, du har tænkt dig.

Det sidste: Det mest vigtige ved det kortere hår er at bruge glattejernet til at ”blødgøre” håret, så det ikke er lige, så det blander sig naturligt med dine extensions og så det ikke stikker ud. Brug glattejernet over hele hovedet og krøl enderne en smule, så de blander sig med resten af håret.

Bemærk, for at opnå mere volumen i det kortere hår, fastgør ekstra mindre klips på siderne af dit hoved.

Vil du 10% rabat på dit første køb ?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kupon.
Kupon::