Hvordan man vasker sine Hair Extensions

Det er meget simpelt og hurtigt at vaske sine extensions – du kan gøre det i vasken. Hvis du tit bruger dine extensions og styler dem meget, anbefales det, at du giver dem en god vask mindst hver anden uge. Til gengæld anbefaler vi ikke at vaske dem for ofte, da dette vil slide dem. Følg disse trin for at gøre dit hår skinnende og rent.

Shampoo: Luk vasken og fyld den halvt op med lunkent vand. For at undgå at skader på håret, må vandet hverken være for varmt eller for koldt. Hæld nu shampooen i vandet. Vi anbefaler en naturlig, fugtende shampoo, som vil holde dine extensions skinnende og sunde. Bland et par dråber shampoo i vandet og læg dine extensions ned i. Gør dine extensions våde. Derefter skal du tilføre shampoo direkte på dine extensions. Vask dem forsigtigt med dine hænder ved at massere dem og skabe skum – Hiv ikke i dine extensions. Herefter lægger du dine extensions tilbage i shampoo-vandet og lader dem ligge i et par minutter.

Conditioner: Tag proppen ud ad vasken og skyl dine extensions forsigtigt i lunkent, løbende vand. Igen hiv ikke i håret. Lad vandet løbe igennem håret. Når shampooen er ude af håret, tilfør du conditioner. Vi anbefaler at bruge en fugtende, naturlig conditioner for at holde håret skinnende, ikke-filtret og let at håndtere! Massér conditioner blødt ind i håret og rens i lunkent, løbende vand.

Koldt skyld: Til sidst, når conditioneren er vasket af, skyld dine extensions i koldt vand. Dette vil hjælpe med at genskabe glans og lukke hårstråene.  

Tør: Vrid hver extension forsigtigt med dine hænder, så der ikke er løbende vand. Hverden hiv eller vrid for meget, det er vigtigt at være forsigtig.

Leave-in-Conditioner (valgfrit): Hvis du vil gøre noget ekstra for dine smukke extensions kan du nu tilføre leave-in conditioner. Det vil hjælpe til med at gøre dine extensions håndtérbare længere og de vil være nemmere at style.  

Børst: Placere et håndklæde på en flad overflade og læg dine extensions på siden. Håret skal være lige. Tag en kam eller en børste, og hold din extension ved at placere din anden hånd på den øverste del af din extension. Børst/kæm nu din extension fra øverst til nederst uden at trække eller presse. Udglat filtreringer forsigtigt. Gør dette ved hver extension individuelt.

Tør (med eller uden hårtørrer): Hvis du har travlt kan du tørre dine extensions ved at holde dem op i vejret med din hånd og forsigtigt føntørre dem. Men hvis du har tid, anbefaler vi, at du lader dem tørre naturligt. Dette vil skade dit hår mindre og de vil holde i længere tid. Du kan bare lade dem ligge på håndklædet ind til de er helt tørre.

Vil du 10% rabat på dit første køb ?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kupon.
Kupon::