Hvordan man påsætter Clip-In Hair Extensions

Forberedelse: Det er bedst at påsætte extensions på rent, tørt hår. Børst dit hår ordentligt før du starter processen, så dit hår ikke er filtret. Clip-In extensions er super nemme at bruge på grund af deres faste, holdbare silikone klips, som sidder på hver extensions. Disse klips fæstner dine extensions til dit hår fast og godt. Klipsen er let at åbne og lukke.

Bagerst: Start med baghovedet. Separér en lige sektion af dit hår, og sæt resten af håret op med en hårklips. Tag din extension og børst den igennem. Fastgør din extension mod dit hoved og sikre dig, at den sidder i midten. Fastgør den midterste klips først. Gå derefter igang med den venstre side, og så den højre side. Fortsæt nu med at fastgøre extensions højre op på hovedet: Separér endnu en sektion af hår nogle centimeter over den første sektion. Børst din extension, placere den mod dit hoved. Fastgør den midterste klips først. Og fortsæt så med den venstre side og bagefter den højre. Gentag processen indtil du har påsat alle de bagerste extensions.

Siden: Processen med at fastgøre extensions i siden er den samme som bagpå. Men du skal være sikker på at fastgøre extensions det rigtige sted. For eksempel er 4 centimeter over øret perfekt. Separér igen en sektion af dit hår i en lige linje, sæt resten af håret op med en klips. Børst din extension igennem, fastgør klipsen til dit eget hår, så den sidder godt fast. Gentag processen til du har fastgjort alle extensions på begge sider af dit hoved.

Styling: Når du har fastgjort alle dine hair extensions, kan du style dit hår som normalt! Bind dit hår op i en glamourøs hestehale eller krøl dit hår til en klassisk Hollywood frisure – valget er dit. Den eneste grænse er din fantasi!