Hvordan du holder dit hår sundt, skinnende og smukt

Du kan opnå og vedligeholde smukt og sundt hår ved at følge et par simple instruktioner. Små ændringer kan skabe store, synlige resultater!

Regelmæssige trimninger: Trim dit hår cirka hver anden måned. Bed din frisør om at klippe alle brugte, ødelagte ender af, for eksempel alt mellem 1-2 centimeter. Dit hår vokser cirka 1 centimeter om måneden, så selvom du får regelmæssige trimninger, vil dit hår stadig vokse – mens det ser bedre ud, er sundere og mere skinnende!

Børst ikke for meget: Børstning holder dit hår glansfuldt, filtrerfri og sundt, men for meget børstning har den modsatte effekt. En paddle børste er rigtig god til langt hår og efter en god vask er det godt at lade håret tørre og først derefter bruge børsten.  

Undgå for meget farvning: Blegning og farvning af håret for often kan være meget skadende. På den anden side vil farvning få håret til at se mere friskt og glansfuldt ud – bare undgå at farve det for ofte!

Daglige vitaminer og en sund kost: Dit hår elsker vitaminer! Vitamin E, jern, sunde olier… Dit hår vil takke dig og du vil hurtigt se resultater. Selv hvis du har en sund kost, kan du få ekstra hjælp ved for eksempel at tage kosttilskud.  

Masser af vand og protein: Dit hår elsker vitaminer, men det elsker også vand. Derudover vil det have masser af protein! Hvorfor? Fordi det er dét, håret er lavet af. Ved at give det nok vand og protein sikrer du dig, at det har noget byggemateriale til at blive ved med at vokse og skinne. Hvis mangler én af dem vil du hurtigt kunne se det på dit hår.  

Kontrollér varmen: Selv med varmebeskyttende behandlinger er varme meget skadeligt for dit hår. Beskyt dit hår ved ikke at bruge glattejern eller krøllejern dagligt. Gør det hver anden dag eller endnu bedre hold en pause og lad det skinne naturligt. Selv dit hår har brug for en ferie! En god måde at gøre det på er, at lave en knold eller en smuk fletning.  

Vælg din shampoo klogt: Vi anbefaler, at du bruger en naturlig shampoo – helst sulfatfri. Sulfat er dét kemikalie, der gør, at shampooen skummer, hvilket gør, at vi ofte tænker at jo mere skum des bedre shampoo. Forkert! Fra dit hårs synspunkt er det jo mindre skum des bedre. En naturlig, organisk og sulfatfri shampoo betyder, at dit hår vil blive renset på en mere naturlig måde men stadigvæk få glans, volumen og fugt. Husk at læse varedeklarationen!

Vil du 10% rabat på dit første køb ?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kupon.
Kupon::