Hvordan bør jeg opbevare mine Hair Extensions?

En af de vigtigste ting er at tage sig af sine extensions. God behandling forlænger levetiden på dine extensions. Hvis du behandler dem ordentligt, kan de holde op til et år – endda længere!

Opbevar dine extensions i en boks, helst lufttæt. Du kan folde dine extensions en lille smule, da dette skaber en smuk, naturlig bølge. På denne måde kan du klipse dem i uden nogen styling. Hvis du gerne vil have dine extensions til at være helt lige, anbefaler vi en større boks, hvor dine extensions kan opbevares i deres fulde længde.  

Du kan binde dine extensions sammen med en elastik. Elastikken holder håret sammen og modvirker at de filtrer.  

Når du skal bruge dine extensions, så start med at tage elastikken af. Vi anbefaler, at du børster dine extensions, inden du fastgør dem. Det er godt at børste sine extensions individuelt, for at sikre at de ikke filtrer og at det ser naturligt ud. Start med at børste din extension fra bunden. Børst derefter forsigtigt hele vejen op. Vi anbefaler at du bruger en paddle børste. En paddle børste er perfekt til langt hår og det børster forsigtigt alle filtreringer uden at skade håret.

Vi anbefaler at du børster dine extensions individuelt, hver gang, før du fastgør dem i dit hår. Når du tager dem af og før du placerer dem i boksen. Ved at børste dine extension, vil de holde sig filtreringsfrie og fulde af glans i længere tid.

Før du sætter elastikken på igen, så hold dine extensions i din ene hånd og børste det – bare for at sikre at der ikke er nogen filtreringer, før du placerer det i boksen. Det er godt at vaske dine extensions hver anden uge. I dette tilfælde kan du vaske  og tørre det naturligt, før du placerer dem i boksen. .

Vil du 10% rabat på dit første køb ?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kupon.
Kupon::