Glattejern

Filtrer
Filter by Pris
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Glattejern & Fladjern

Uanset om du leder efter et glattejern (fladjern) til ferien, eller til professionelt eller personligt brug, har vi stylingsredskaber som kan leve op til selv de mest omfattende krav. Vi har glattejern fra de førende stylingmærker som GHD.

Hvis du er ved at planlægge hvad du skal pakke til din næste ferie, anbefaler vi at du vælger en af de mest populære glattejern GHD V Gold Mini Styler. Du må ikke lade dig narre af størrelsen på dette glattejern, for det vil gøre underværker på dit hår, selv hvis det er langt og tykt. Dette glattejern bliver din bedste rejsekammerat. Vi har klassikerne som er perfekte til både professionelt og personligt brug. GHD V Gold Classic Styler er det mest populære glattejern i både vores og GHD’s udvalg og dette glattejern kommer til at leve op til selv dine mest omfattende krav.

Det er vigtigt at du bruger et varmebeskyttende produkt når du udsætter dit hår for varme. Dette gør at dit hår forbliver sundt. Glattejernet er endnu mere mildt overfor dit eget hår eller dine extensions når du bruger de rette produkter. Se vores store udvalg af alle vores stylingredskaber til håret hvis du ønsker at opdatere din samling endnu mere :)

Bemærk at alle elektriske apparater som vi sælger på Chloe’s, har nordiske plugs og spænding. Så hvis du ikke har det derhjemme, så vær sikker på at du har en adapter til dine produkter.

Læs mere