Hot Fusion Hair Extensions

Hot Fusion Hair Extensions

Chloe’s nail hair extensions påsættes dit eget hår ved hjælp af keratinvoks og varmebehandling. Denne påsætningsmetode sikrer, at dine extensions sidder godt fast på dit eget hår, også når du træner og er i bad. For at du kan opnå det bedste resultat, er det bedst, hvis der er lidt mellemrum mellem hver tot. Fordelen ved hot fusion hair extensions er, at de sidder godt fast og nemt kan skjules i dit eget hår, så det ser naturligt ud. Det betyder imidlertid også, at det er sværere at tage dem ud end f. eks tape og clip on extensions. Med disse nail hair extensions kan du nemt mikse og matche forskellige farver. Du kan ganske enkelt bruge dem over alt på dit hoved eller blot på steder, hvor du har lyst til at få lidt ekstra fylde. Det er helt op til dig!

Hvis du leder efter det perfekte look, anbefaler vi, at du vælger nail hair extensions i forskellige nuancer, så du kan skifte mellem farverne, når du sætter dem på. Denne metode er lige noget for dig, hvis du gerne vil være i stand til at gå i seng og vågne op med et smukt, tykt hår, uden at du behøver gøre så meget ved det. Vi anbefaler, at du fletter dit hår, når du skal sove og træne, så du undgår, at håret filtrer sammen. Det vil samtidig opretholde kvaliteten og forlænge totternes holdbarhed.

Sådan påsættes hot fusion nail hair extensions

Det er en anelse mere besværlig at sætte disse extensions på, men efter et stykke tid og lidt øvelse vil du kunne klare det nemt og elegant. Så hvad skal du bruge for at sætte dem på? Du har naturligvis brug for håret, plastskjolde i forskellige størrelser, beskyttelseshandsker, varmejern (også kaldet en connector) og hårklemmer til at fastgøre plastskjoldene. Anbring pladen dér, hvor du gerne vil begynde påsætningen (som regel er det nemmest at starte i nakken). Tag den samme mængde hår, som nail totterne består af, og træk det igennem hullerne i plastskjoldet. Varm keratintotterne op med jernet og påsæt dem ca. 1-2 centimeter fra din hovedbund, idet du gnider keratinvoksen med fingrene, så den får et godt greb i dit eget hår og totten. Brug handskerne, for voksen er meget varm. Fortsæt proceduren hele rækken hen, indtil du er tilfreds med resultatet. Og husk mellemrum mellem totterne, så de ikke filtrer sammen.

Sådan passer du godt på dine nail hair extensions

Du skal vedligeholde dine extensions, så de forbliver i god stand i lang tid. Vask dem 1-2 gange om ugen med shampoo og balsam, der er specielt egnet til extensions. Derved bibeholder de deres kvalitet. Børst dit hår hver morgen og inden sengetid. Du kan læse mere om vedligeholdelse af dine extensions hér. Rigtig god fornøjelse ☺

Vil du 10% rabat på dit første køb ?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kupon.
Kupon::