Clip-On Extensions

Extensions Clips

Chloe’s Extensions Clips er håndsyet af 100% ægte hår, hvilket får dem til at falde helt naturligt ind i dit eget hår. Disse extensions vil give dig tykt og glansfuldt hår på kun få minutter. De er lige præcis det ekstra, der gør hele forskellen. Vores Clip On sæt indeholder 8 baner i forskellige størrelser, hvilket gør dem nemme at sætte på og sætte i frisure alt afhængig af hårets længde og stil.

Banerne er ca. 50-53 cm lange og har en samlet vægt på 140 gram. Med extensions af ægte hår er du i stand til at krølle, glatte og sætte dem, lige som du vil. Vi anbefaler dog, at du vedligeholder dem med beskyttende produkter, så kvaliteten forbliver den samme i længere tid.

Find den rigtige Clip On farve

Det er meget vigtigt, at du finder den helt rigtige farve, hvis du gerne vil opnå et naturligt og perfekt udseende. På alle vores produktsider kan du ved hjælp af Chloe’s farvekort finde den perfekte farve. Generelt anbefaler vi en hårfarve, som er meget tæt på din egen hårfarve. Hvis du ikke finder den rette farve med det samme, eller du har svært ved at vælge mellem to farver, råder vi dig til at vælge den lysere valgmulighed. En lysere farve giver dig nemlig et mere naturligt udseende. Det gælder i øvrigt både for brunetter og blondiner. Hvis du stadig har brug for hjælp til at vælge din farve, er du velkommen til at sende et billede af dit hår til vores kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig!

Sådan passer du på dine Clip On extensions

Vi anbefaler, at du passer lige så godt på dine extensions, som du gør med dit eget hår. Det vil forlænge deres holdbarhed og kvalitet. Vask håret regelmæssigt, så det er rent, og anvend de rigtige produkter til pleje osv. Det vigtigste produkt, som kan bevare dit hårs sundhed, er en beskyttende spray mod varme fra f. eks krøllejern og føntørre. Du skal også huske at børste dit hår før og efter brug. Et sidste tip er, at du fletter håret, når du ikke bruger det. Du kan finde flere tips og tricks i Chloe’s hårvejledning!

Chloe’s Hair InspirationVil du 10% rabat på dit første køb ?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kupon.
Kupon::